Parlay ruletės strategija

Parlay ruletės strategija

2015-06-29 09:54:36 -

Ruletės žaidimui sukurta daugybė sudėtingų sistemų, kurios reikalauja koncentracijos ir užsirašinėjimo, trumpai tariant, taikant šias strategijas reikia susikaupti. Tačiau mes susitelksime į šių sistemų priešingybę – Parlay sistemą.

Tai labai paprasta ir iš esmės agresyvi sistema. Parlay užvis labiau nei kitos sistemos kliaujasi sėkme, bet didesnė rizika atlyginama didesniais laimėjimais. Todėl patys turite apsispręsti, ar norite ją naudoti.

Kaip gimė ši strategija

Anot legendos, kartą žaidėjas, kurio vardo jau niekas neprisimena, atėjo į kazino žaisti ruletės. Jis pastatė pinigų ant raudonos spalvos ir netikėtai jo akį patraukė žavi krupjė. Kol jis grožėjosi jos tobulo kūno linijomis, praėjo keturi žaidimo ratai ir jis apstulbo pastebėjęs, kad jo pastatyta suma jau buvo išaugusi keturis kartus.

Taip nutiko todėl, kad spalva, ant kurios jis statė, iškrito keletą kartų iš eilės. Jis suprato, kad tikimybė, jog ruletės žaidime ta pati spalva laimės keletą kartų iš eilės, yra gana didelė, kitaip tariant, kad laimingas laukelis keičiasi nedažnai. Tačiau apibendrinant derėtų pasakyti, kad už visų didžiųjų atradimų slypi moteris.

Parlay sistemos principas

Iš tiesų, pati sistema gana elementari. Pirmojo sukimo metu reikia statyti pasirinktą sumą ant langelio, kurio iškritimo tikimybė 1:1. Kitaip sakant, ant raudono / juodo, lyginio / nelyginio arba didesnio / mažesnio. Jeigu laimite, sumą padvigubinate, t. y. prie pirminio statymo pridedate laimėjimą.

Kiek kartų iš eilės statyti ant to paties langelio, spręsti jums, bet mes patariame nestatyti daugiau kaip 4 kartus. Tikimybė, kad laimėsite penktą kartą, labai nedidelė. Nėra reikalo gailėtis, kad pasitraukėte, nes pradinis statymas jau bus išaugęs 16 kartų. Pralaimėjus reikia pradėti nuo pradžių, statant minimalią sumą.

Pavyzdys

Statymas Rezultatas Laimėjimo suma
1 statymas: 2 € ant juodos spalvos iškrenta juoda spalva – laimėjimas + 2 €
2 statymas: 4 € ant juodos spalvos iškrenta juoda spalva – laimėjimas + 4 €
3 statymas: 8 € ant juodos spalvos iškrenta juoda spalva – laimėjimas + 8 €
4 statymas: 16 € ant juodos spalvos iškrenta juoda spalva – laimėjimas + 16 €

Šios strategijos trūkumai

Juos jau minėjome. Ši strategija labiau nei kitos yra grįsta atsitiktinumu (sėkme, intuicija ir t. t.) Dėl ji yra rizikinga ir ją vertėtų naudoti tik kaip papildomą strategiją.

Santrauka

Agresyvios strategijos praverčia, kai lošiate, pavyzdžiui, ruletės turnyre. Parlay strategija yra tobulas pasirinkimas, kai nepageidaujate kvaršinti sau galvos sudėtingomis strategijomis. Tačiau viskas priklauso nuo to, kaip jums seksis laimėti keletą kartų iš eilės. Jeigu sekasi, galima laimėti išties nemenką sumą. Pamėginkite.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
Multi wheel roulette Ruletė Microgaming Žaisti
Prancūziška ruletė Ruletė NetEnt Žaisti
Premium European Roulette Ruletė Playtech Žaisti

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda mums gerinti rodomo turinio kokybę. Slapukus galima užblokuoti naršyklės nustatymuose. Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su slapukų naudojimu, kaip nurodyta mūsų slapukų politikoje.

Sutinku