Internetinės ruletės turnyrai

Internetinės ruletės turnyrai

2013-07-22 21:03:23 -

Be abejo, ruletė neriboja statymų skaičiaus. Svarbu prisiminti, kad šansai laimėti nesikeičia dėl laimėjimo santykio. Todėl lošėjai gali taikyti įvairiausias strategijas.

Kokios strategijos tinka internetinės ruletės turnyruose?

Atsakysime į šį klausimą pateikdami paprastą pavyzdį:

Internetinės ruletės turnyruose nereikia iš karto pasirinkti agresyvios arba konservatyvios lošimo strategijos. Tiesiog tolygiai statykite esant skirtingiems laimėjimo santykiams (jokiu būdu nestatykite ant skaičiaus).

Tarkime, turite 1 000 žetonų ir norite dalyvauti internetinės ruletės turnyre. Pirmiausia išsiaiškinkite, kiek raundų per nustatytą internetinio turnyro laiką galėsite lošti. Pvz., 20 raundų. Tai reiškia, kad kiekviename raunde galite statyti 50 žetonų.

Yra be galo daug 50 žetonų statymų kombinacijų. Tačiau laikykimės tolygių statymų taisyklės ir pastatykime 40 žetonų ant raudonos spalvos ir 10 – išskaidydami statymą (laimėjimo santykis 17:1).

Laimėjus raudonai, gausite tik 40 žetonų, tačiau laimėjimai bus dažnesni. Išskaidę statymus laimėsite rečiau, tačiau gausite net 170 žetonų.

Taip galite lošti per visą turnyrą, tačiau dažnai prireikia agresyvesnės strategijos.

  • Pvz., galite išskaidyti 10 žetonų, prieš tai pastatytų ant raudonos spalvos, statymą. Jei pasiseks, laimėsite 340 žetonų.
  • Arba galite statyti 30 žetonų ant raudonos, 10 – išskaidyti, o likusius 10 – ant konkretaus skaičiaus. Jei viskas pavyks, gausite 350 žetonų.

Tik keli lošėjai pasieks finalą ir laimės piniginį prizą. Galite stebėti savo turnyro reitingą, o kai pajusite, kad prizas slysta iš rankų, prisiminkite šią taisyklę: kuo daugiau rizikuojate, tuo daugiau šansų laimėti.

Dalyvauti ruletės turnyre
Išbandyti mėgstamus žaidimus
Multi wheel roulette Ruletė Microgaming Žaisti
Prancūziška ruletė Ruletė NetEnt Žaisti
Premium European Roulette Ruletė Playtech Žaisti

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda mums gerinti rodomo turinio kokybę. Slapukus galima užblokuoti naršyklės nustatymuose. Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su slapukų naudojimu, kaip nurodyta mūsų slapukų politikoje.

Sutinku