Specialusis statymas ruletės „racetrack“ srityje

Specialusis statymas ruletės „racetrack“ srityje

2015-11-02 16:07:34 -

Nepaisant to, ar lošiate ruletę reguliariai, ar tik kartais, neabejotinai esate girdėję ruletės sąvoką Racetrack. Tai europietiškos / prancūziškos ruletės papildinys. Dėl to statymų pavadinimai yra prancūziški.

„Racetrack“ glaudžiai susijusi su vadinamaisiais „call bets“, kurie yra ypatinga išplėstinių statymų rūšis. Be tradicinių stalo elementų, yra ir specialioji „racetrack“ sritis. Ji taip pavadinta, nes yra panaši į ovalią žirgų lenktynių trasą. Tiesą sakant, „racetrack“ sritis savo forma labai panaši į tradicinių žirgų lenktynių trasą.

„Racetrack“ yra tarsi ruletės rato daugiklis. Trasos numeriai išdėstyti tokia pat tvarka, kaip ruletės rate. Tačiau jie padalyti į (dažniausiai) tris sekcijas, kurios suteikia galimybę statyti papildomų tipų statymus, vadinamus sekcijų statymais. Taigi, apžvelkime „racetrack“ statymų tipus.

Specialiųjų statymų ruletės „racetrack“ srityje tipai

Išorinė pusė – „Neighbours“

Šie statymų tipai skirti statyti ne ant sekcijų, o tiesiogiai ant išorinio ovalo skaičių. Savo žetoną galite statyti ant konkretaus skaičiaus, be to, statoma ir ant kaimyninių skaičių. Kaimyninių skaičių kiekis priklauso nuo žaidimo variacijos.

Vidinė pusė (sekcijų statymai)

Sekcijų statymai suteikia galimybę statyti ant vienos iš vidinių sekcijų. Tai reiškia, kad jūsų žetonai bus statomi tarp skaičių, numatytų jūsų pasirinktoje sekcijoje.

„Voisins du Zero“ (serija 0/2/3)

Į šią sekciją įtraukti artimiausi nuliui skaičiai. Norėdami pastatyti, pastatykite 9 žetonus tarp skaičių šia tvarka: 0/2/3 (2 žetonai), 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 25/26/28/29 (2 žetonai), 32/35.

„Tiers du Cylindre“ (serija 5/8)

Tai skaičių, esančių priešais 0, sekcija. Norėdami pastatyti, pastatykite 6 žetonus tarp skaičių šia tvarka: 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36.

Orphelins

Tai sekcija skaičių, kurie nepateko į ankstesnes dvi sekcijas („Orphelins“ reiškia našlaičiai). Norėdami pastatyti, pastatykite 5 žetonus šia tvarka: 1, 6/9, 14/17, 17/20, 31/34.

Specialieji statymai

Šie specialieji statymai praplečia vidinių statymų galimybes. Jie gana reti.

Jeu Zero

Tai „Voisins du Zero“ statymo variacija, kurios metu galima statyti mažiau žetonų ant mažiau sekcijų. Iš viso statomi 4 žetonai šia tvarka: 0/3, 12/15, 26, 32/35.

Final Bet

Specialusis statymas, kurio metu galima statyti ant skaičių nuo 1 iki 9 ir tuo pat metu ant visų skaičių, kurie baigiasi tuo pačiu skaičiumi, ant kurio jūs pastatėte. Pavyzdžiui, statant ant skaičiaus 2, žetonai bus statomi ir ant skaičių 12, 22 ir 32.

Iš pradžių Racetrack statymai gali pasirodyti sudėtingi, bet, pažvelgus atidžiau , tai toli gražu ne tiesa. Be to, jie suteikia įvairovės klasikiniams statymams ir leidžia jums išlošti didesnius laimėjimus. Jau minėjome riziką: statymų gausa gali greitai pridaryti nemalonumų, jeigu pralaimėsite keletą kartų iš eilės. Vis dėlto siūlome išbandyti „racetrack“ statymus bent kartą.

Tačiau labai svarbu lošti apdairiai, nes statymai dauginami. Pavyzdžiui, jeigu statote 3 € ant „Voisins du Zero“, tai reiškia, kad statote 9 žetonus, kurių kiekvieno vertė 3 € = iš viso statote 27 €.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
Multi wheel roulette Ruletė Microgaming Žaisti
Prancūziška ruletė Ruletė NetEnt Žaisti
Premium European Roulette Ruletė Playtech Žaisti

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda mums gerinti rodomo turinio kokybę. Slapukus galima užblokuoti naršyklės nustatymuose. Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su slapukų naudojimu, kaip nurodyta mūsų slapukų politikoje.

Sutinku