Paroli sistema

Paroli sistema

2015-06-29 08:55:19 - Braňo "Ace"

Paroli sistema yra dar viena iš mėgiamiausių (ne vien) ruletės lošėjų strategijų. Gali pasirodyti, kad ją jau žinote, nes ji panaši į žymiąją Martingale sistemą. Daugelis ją netgi vadina atvirkštine Martingale sistema arba anti Martingale sistema. Šios dvi strategijos skiriasi tuo, kad lošiant pagal Paroli sistemą statymas didinamas ne pralošus, o laimėjus. Tai reiškia, kad statoma ant teigiamos progresijos, o ne ant neigiamos, kaip Martingale atveju.

Jeigu esate kantrus lošėjas ir galite pažaboti savo emocijas, ilgainiui jums gali pasisiekti, jei vadovausitės šia strategija.

Paroli strategijos principas

Paroli strategijos principas labai paprastas. Galite statyti bet kokią sumą, bet svarbiausia, kad laimėjimo tikimybė būtų 50:50. Priešingai nei vadovaujantis kitomis strategijomis, Paroli suteikia galimybę žaidimo eigoje keisti ant ko statote. Tai reiškia, kad jeigu pirmojo sukimo metu statote ant juodos spalvos, prieš antrąjį sukimą galite ramiausiais statyti ant lyginių skaičių. Žaidžiant pagal Paroli sistemą, tai neturės jokios įtakos lošimo sistemai.

Iš pradžių pastatote konkrečią sumą, pavyzdžiui, 1 eurą ant raudonos spalvos ir, jeigu laimite, dvigubinate statomą sumą. Todėl turite statyti visą laimėjimą ir pradinę statymo sumą. Pralaimėję pradedate iš naujo ir statote 1 eurą. žaisdami pagal šią seką rizikuojate tik pirmojo sukimo metu pastatyta suma. Viską, ką pralaimėsite, turėtų kompensuoti laimėta suma.

Lošiant pagal šią strategiją svarbiausia suvokti, kada liautis lošti, t. y. suprasti, kada priėjote sekos galą. Labai svarbu užsibrėžti ribą, po kurios jūsų kitas statymas bus per didelis. Anot auksinės taisyklės – trijų kartų gana. Tai reiškia, kad kaskart laimėjus tris kartus iš eilės vertėtų grįžti į sekos pradžią ir statyti pradinę sumą, pvz., 1 €. Ilgainiui galite pamėginti lošti pagal 4 žaidimų seką.

Strategiją galima paaiškinti šia lentele:

Pirmasis statymas Antrasis statymas Trečiasis statymas Rezultatas
1€, laimima 2€, pralaimima - 1€
1€, pralaimima - 1€
1€, laimima 2€, laimima 4€, pralaimima - 1€
1€, laimima 2€, pralaimima - 1€
1€, pralaimima - 1€
1€, laimima 2€, laimima 4€, laimima + 7€

Pranašumai ir trūkumai

Didžiausias šios sistemos trūkumas yra tas, kad norint pasipelnyti reikia laimėti visą seką. Pralaimėję prarandate pirminį sumą. Kaip matote lentelėje, ne visuomet įmanoma pabaigti seką. Kita vertus, laimėję sumą gaunate gražaus pelno.

Santrauka

Nepaisant visų trūkumų paroli sistema – labai populiari lošimo strategija. Deja, žmogaus psichologija labai galinga, todėl daugelis žaidėjų negali nutraukti laimingos sekos ir tardami „dar kartelį“ pralošia sunkiai laimėtus pinigus. Jeigu jūs galite tam atsispirti, tikėtina, kad namo grįšite su storesne pinigine.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
Multi wheel roulette Ruletė Microgaming Žaisti
Prancūziška ruletė Ruletė NetEnt Žaisti
Premium European Roulette Ruletė Playtech Žaisti

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda mums gerinti rodomo turinio kokybę. Slapukus galima užblokuoti naršyklės nustatymuose. Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su slapukų naudojimu, kaip nurodyta mūsų slapukų politikoje.

Sutinku