Labouchére sistema

Labouchére sistema

2016-07-22 09:12:54 -

Labouchére sistema drauge su Martingale sistema, ko gero, yra žinomiausios ruletės sistemos. Labouchére yra paprasta ruletės strategija, pagrįsta skaičių išbraukimu iš skaičių sekos. Dėl to pravers rašiklis ir popieriaus lapas.

Jei manote, kad sistema sukurta Prancūzijoje – nustebsite. Sistema priskiriama britų aristokratui ir politikui Henry Du Pré Labouchére, kurio ypatingas domėjimasis ruletės sistemomis davė pradžią naujai sistemai.

Pagrindinis sistemos principas

Nors Labouchére sistema iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti sudėtinga, taip tikrai nėra. Tiesą sakant, ji labai paprasta ir reikalauja elementarių matematikos žinių. Pirmiausia reikia sutartinės skaičių sekos, kurioje kiekvienas paskesnis skaičius būtų 1 didesnis už ankstesnį.

Lošiant pagal Labouchére sistemą kiekvieno statymo metu reikia sudėti pirmąjį ir paskutinįjį sekos skaičių. Šių dviejų skaičių suma nurodys statymo dydį. Pralošę šią sumą perkelkite į sekos galą. Laimėję išbraukite pirmąjį ir paskutinįjį skaičių iš sekos. Labouchére sistemą rekomenduojame naudoti statant ant vieno iš dviejų pasirinkimų (lyginio / nelyginio, raudonos / juodos); tačiau kai kurie lošėjai ją naudoja statydami ant vieno iš trijų pasirinkimų.

Lošimo naudojant Labouchére sistemą pavyzdys

Kad įsitikintumėte, jog sistema išties nesudėtinga, pažvelkite į lošimo naudojant Labouchére sistemą pavyzdį.

  • Pasirinkite sutartinę skaičių seką, pavyzdžiui, 1, 2, 3, 4, 5, 6, ir pastatykite ant juodos spalvos. Pirmasis statymas turėtų būti 1+6 = 7 €.
  • Kas bus pralaimėjus šį sukimą? Pralošiami 7 €. Užrašykite šį skaičių sekos gale. Taigi seka tampa: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
  • Kitas statymas – 8 € (1+7) ant juodos spalvos.
  • Šį sukimą laimite. Išlošiate 16 €. Nepamirškite išbraukti pirmojo ir paskutiniojo sekos skaičiaus. Seka tampa: 2, 3, 4, 5, 6.
  • Statykime vėl. Atsižvelgiant į seką vėl reikia statyti 8 € (2+6).
  • Tarkime, kad vėl laimite. Išlošiate dar 16 €. Vėl išbraukite pirmąjį ir paskutinįjį sekos skaičius. Lieka tik trys skaičiai: 3, 4 ir 5.
  • Kitas statymas vėl bus 8 € (3+5). Tęskite, kol išbrauksite visą seką.

Kaip matote, sistemą perprasti neužtrunka ilgai. Ji tinka ir mažiau patyrusiems žaidėjams.

Daugybė Labouchére sistemos pranašumų

Labouchére sistema paplitusi tarp žaidėjų ypač dėl to, kad ji reikalauja mažesnių finansinių investicijų, nei, pavyzdžiui, Martingale, be to, ji „dosnesnė“ lošėjams. Jeigu skirsite laiko tikimybėms apskaičiuoti, suprasite, kad norint nepralošti pakanka 33 % laimėjimo tikimybės. Praktiškai laimint vieną iš trijų statymų biudžetas išlieka pastovus.

Vertinimas

Labouchére strategija populiari tarp lošėjų, nes turi daugybę pranašumų. Be to, dėl jos paprastumo, greito pritaikymo ir nedidelės finansinės rizikos, ši sistema yra puiki priemonė žaidimui pagerinti. Nuoširdžiai rekomenduojame ją išbandyti.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
Multi wheel roulette Ruletė Microgaming Žaisti
Prancūziška ruletė Ruletė NetEnt Žaisti
Premium European Roulette Ruletė Playtech Žaisti

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda mums gerinti rodomo turinio kokybę. Slapukus galima užblokuoti naršyklės nustatymuose. Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su slapukų naudojimu, kaip nurodyta mūsų slapukų politikoje.

Sutinku