Karališkoji sistema

Karališkoji sistema

2016-09-28 13:00:39 - Braňo "Ace"

Jei manote, kad esate vienas iš atsargesnių ruletės lošėjų, tada tikrai turėtumėte išbandyti šią ruletės sistemą. Ji ypač tinka gana konservatyviems žmonėms, besivadovaujantiems šaltu protu ir nemėgstantiems per didelės rizikos.

Karalystės sistema?

Sukūrėme populiarią ruletės strategiją, kuri tariamai buvo naudojama Prancūzijos karaliaus Liudviko XIV rūmuose. Tačiau atidžiau pažvelgę į Liudviko gyvenimo laikotarpį ir metą, kada susiformavo pagrindinės ruletės taisyklės, pastebėsime, kad tai mažai tikėtina. Tačiau dėl savo paprastumo sistema yra itin populiari, palyginti su kitomis sistemomis.

Sistema, kai statoma ant dviejų tuzinų, yra geresnė nei, kai statoma ant vieno

Šios sistemos pranašumas yra jos principų paprastumas. Ją taip pat galima derinti su sudėtingesnėmis strategijomis, todėl lošėjų laimikiai gali būti gana dideli.

Viskas, ko reikia – tinkamai pritaikyti žaidimo sistemą. Kaip? Statykite ant tuzinų. Ruletės rate statykite ant dviejų tuzinų iš trijų. Nieko sudėtingo – grožis yra paprastumas.

Iš esmės stebėkite kelis iš eilės einančius ruletės sukimus ir nuspręskite, kada įsitrauksite į žaidimą. Norėdami pradėti, atlikite du statymus tiksliai ant tų dviejų tuzinų, kurie neiškrito per paskutinį sukimą. Pavyzdžiui, paskutinis sukimas sustojo ties 21 (skaičiumi, kuris yra antrame tuzine), tada jūsų kito sukimo statymas turi būti ant 1-ojo arba 3-iojo tuzino.

Jei nelaimėsite, tai yra kitas sukimas taip pat sustos ties skaičiumi iš antrojo tuzino, tada padidinkite statymą 1 EUR (arba atitinkama suma, kurią nusprendėte naudoti). Jei pasiseks laimėti, nekeiskite sumos. Tačiau svarbu nepamiršti statyti ant dviejų tuzinų, kurie nelaimėjo kitame jūsų statyme. Šito nepamirškite. Niekada nestatykite skirtingų sumų ant dviejų pasirinktų tuzinų – taip sugriausite visos strategijos logiką ir ji nebeveiks.

Geriau kartą pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti

Taigi, kaip turėtų atrodyti lošimo pavyzdys? Tarkime, laukėme tinkamo sukimo, o laimėjimo skaičius yra 7. Šis skaičius iš pirmojo tuzino. Taigi, statome 1 žetoną ant antrojo ir trečiojo tuzino. Tarkime, kad kito sukimo metu laimi skaičius 10, vadinasi, pralaimėjome. Didiname statymą 1 žetonu ant kiekvieno tuzino, tai yra statome 4 žetonus. Dabar laimėjimo skaičius yra 22, kuris yra viename iš pasirinktų tuzinų. Skaičius buvo antrame tuzine, todėl tęsime žaidimą statydami ant 1-o ir 3-io tuzino. Išlaikome statymų vertę ir keičiame tik žetonų vietą. Lošiame toliau, kol pasiekiame savo savaitinį laimėjimo limitą. Visuomet jį pasirinkite iš anksto ir nekeiskite.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
Multi wheel roulette Ruletė Microgaming Žaisti
Prancūziška ruletė Ruletė NetEnt Žaisti
Premium European Roulette Ruletė Playtech Žaisti

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda mums gerinti rodomo turinio kokybę. Slapukus galima užblokuoti naršyklės nustatymuose. Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su slapukų naudojimu, kaip nurodyta mūsų slapukų politikoje.

Sutinku