Fibonacci strategija

Fibonacci strategija

2015-06-23 11:28:44 - Braňo "Ace"

Fibonacci vardas turėtų būti girdėtas visiems. Apie jį sužinojome per matematikos pamokas mokykloje. Žinoma, ne ruletės lošimo strategijos kontekste. Leonardo Bonacci dar žinomas Fibonacci savo laiku buvo gana žymus žmogus. Jo plačios pažiūros lėmė tai, kad šiandien naudojame arabišku, o ne romėniškus skaitmenis. O mes, žaidėjai, turėtume jam būti dėkingi už dideles laimėtas sumas. Juos lemia vienas iš jo atradimų, vadinamoji Fibonacci seka.

Ši sistema visiškai nesudėtinga, trumpai tariant, kiekvienas kitas sekos skaičius yra prieš jį einančių dviejų skaičių suma. Fibonacci seka (tarp kitko, ji buvo užsakyti sukurti už pinigus), paremtas gamtiniais dėsniais, nes panašia skaičių seka išsidėsčiusios, pavyzdžiui, saulėgrąžų sėklos.

Fibonacci strategijos principas

Fibonacci sistema atrodo štai taip:

1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233, 377, 610, 987... ir t.t. iki begalybės.

Kad galėtumėte panaudoti Fibonacci strategiją, jums reikės popieriaus lapo arba ant ko pasižymėti atskirus statymus ir atlikti keletą skaičiavimų.

Lošimas vyksta štai taip:

Pasirinkite spalvą, ant kurios norite statyti. Statymo sumą nustatykite remdamiesi Fibonacci seka: Pradėkite nuo 1 €. Jeigu pralaimite, pralaimėjimą užsirašykite. Prieš kitą sukimą vėl statykite 1 € (kitą sekos skaičių, jo suma yra 0 + 1). jeigu pralaimite, pasižymėkite šį skaičių ir prieš kitą sukimą statykite 2 €. Jeigu vėl pralaimite, pasižymėkite pralaimėtą sumą sekos gale. Ji atrodys štai taip 1 + 1 +2. Prieš kitą sukimą statykite pagal seką nustatytą sumą: 3 €. Jeigu vėl pralaimėsite, seka atrodys štai taip: 1 + 1 + 2 + 3. Vėl atsižvelgdami į seką padidinkite statomą sumą iki 5 €. Jei pralaimėsite ir vėl, seka atrodys taip 1+1+2+3+5.

Statykite 8 eurus, Jeigu šį sukimą laimite, nubraukite paskutinius du sekos skaičius. Seka atrodys štai taip: 1 + 1 + 2 ir toliau statysite 3 €. Seką perprasti visai nesudėtinga. Yra skirtingų šios sistemos versijų, pati žymiausia yra trijų tuzinų Fibonacci seka, bet šiai strategijai kelią gali užkirsti rizikos valdymo priemonės, todėl ją panaudoti tampa vis sudėtingiau.

Trūkumai

Ši strategija gana konservatyvi, todėl ji turi keletą trūkumų. Tačiau vienas laimėjimas jums grąžins du ankstesnius pralaimėjimus, t.y. ilgainiui išlošite jeigu laimėsite daugiau nei 33 % visų sukimų. Jeigu paeiliui vis laimėsite ir pralaimėsite, strategija gali užstrigti. Problemų gali sukelti ir stalo statymų ribojimas. Pralaimėję 10 kartų, ir net nebūtinai iš eilės, turėsite statyti dideles sumas, kurias statyti ne visada leidžiama.

Santrauka

Fibonacci strategija yra skirta taupiems žaidėjams, mėgstantiems lėtesnį žaidimą. Dinamiškai žaidžiantiems lošėjams ji sueikvoja per daug laiko. Jo privalumas tas, kad žaidėjas gali kontroliuoti savo pinigus ir lošimas iš jo neatima visų pinigų pernelyg greitai.

Išbandyti mėgstamus žaidimus
Multi wheel roulette Ruletė Microgaming Žaisti
Prancūziška ruletė Ruletė NetEnt Žaisti
Premium European Roulette Ruletė Playtech Žaisti

Šioje svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda mums gerinti rodomo turinio kokybę. Slapukus galima užblokuoti naršyklės nustatymuose. Naudodamiesi mūsų svetaine, jūs sutinkate su slapukų naudojimu, kaip nurodyta mūsų slapukų politikoje.

Sutinku